Combina laptele condensat, fulgii de nuca de cocos, zaharul, migdalele si esenta de vanilie pana cand amestecul este omogen.
Formeaza cu mana bile din acest amestec, de dimensiunea dorita.
Pune la frigider minim o ora, pana cand se mai intaresc.
Cand sunt gata, topeste ciocolata neagra, intr-un ibric, pe foc mic.
Cand este suficient de lichida, scufunda pe rand, jumatate din bomboane in ciocolata topita, apoi scoate-le la scurs pe un gratar.
Topeste si ciocolata alba si scufunda restul de bomboane, apoi scoate-le la scurs pe gratar.
Din ciocolata topita care a mai ramas, incalzeste din nou pe foc daca este cazul (trebuie sa fie lichida, pentru decor).
Pune ciocolata alba topita intr-un aparat de ornat sau intr-o punga cu varful taiat si traseaza dungi subtiri dezordonate pe suprafata bomboaneleor negre.
Topeste din nou si ciocolata neagra si executa un model pe suprafata bomboanelor albe.
Depoziteaza la frigider minim o ora sau pana cand se intaresc complet.
Pentru servire, poti infige cate o scobitoare in fiecare bomboana, inainte de a se raci complet.