Carne fiarta in 5 arome
Portii Timp de preparare
2portii 5minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
2portii 5minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 500grame Carne de vita
  • 3buc. Anason stelat
  • 5boabe Piper Sichuan
  • 5buc. Cuisoare
  • 1/2lingurita Seminte de fenicul
  • 1/2lingurita Scortisoara pudra
Etape
  1. Pune 1l de apa la fiert sau cat este necesar ca sa acopere carnea.
  2. Spala carnea si portioneaza in bucati dupa preferinta. Nu conteaza marimea acestora.
  3. Cand a dat in clocot, adauga condimentele, apoi carnea in apa fiarta si lasa sa fiarba la foc mediu 20 minute. Condimentele le poti pune intr-o strecuratoare pentru ceai daca nu vrei sa se imprastie in oala.
  4. Dupa ce s-a fiert, scoate din apa si prepara felurile preferate. Se poate consuma ca atare dar adauga-i sare.