18grameAmidon de porumb(1 lingura) (merge si faina)
10grameSare de bucatarie(1 lingurita)
Etape
Spală gutuile (nu se curăță coaja). Taie-le felii si scoate miezul lemnos,
Soteaza-le intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei si o lingura de unt si apoi scoate-le pe o farfurie acoperita cu un sevet absorbant,
Prajeste pulpele de pui in aceeasi tigaie (adauga putin ulei daca este necesar). La final coate-le si pe ele pe un servet din hartie absorbanta,
Caramelizeaza (nu foarte tare) 4 linguri de zahar intr-o cratita incapatoare, apoi toarna o cana cu apa si lasa la fiert pana se dizolva complet zaharul,
In acest timp dizolva amidonul in apa rece (apa rece previne cocoloasele),
Adauga sucul de rosii si amidonul dizolvat in cratita cu zahar caramelizat, pune o lingurita de sare si lasa totul la fiert 5 minute,
Adauga pulpele de pui prajite anterior si lasa la fiert inca 10 minute,
Apoi adauga gutuile sotate anterior si lasa la fiert pentru inca 5 minute.