Pune rozmarinul si usturoiul intr-un mojar impreuna cu semintele de fenicul, uleiul de masline si un vafr de cutit de sare. Piseaza bine pana cand obtii o pasta dura
Intinde carnea de porc cu soricul in jos si unge-o bine cu pasta de mirodenii
Ruleaza carnea cu mirodeniile la interior si leag-o cu sfoara din 2 in 2 cm
Unge cu ulei o tava de copt si asaza carnea de porc aromata si legata; presara un praf de sare uniform pe suprafata soricului
Coacerea carnii de porc
Introdu carnea de porc in cuptorul preincalzit la 210 de grade si lasa sa se rumeneasca pentru 20 de minute sau pana se rumeneste frumos
Redu temperatura cuptorului la 180 de grade celsius si coace inca 2 ore (sau 45 de minute per kilogram in cazul in care faci alta cantitate)
Scoate carnea de porc din cuptor si acopera bine cu folie de aluminiu; asteapta cel putin 15 minute inainte de a servi.
Pentru servire taie legaturile de sfoara si elimina-le cu grija apoi taie carnea de porc in felii