Pui teriyaki low carb
PortiiTimp de preparare
2portii5minute
Timp de gatire
15minute
PortiiTimp de preparare
2portii5minute
Timp de gatire
15minute
Ingrediente
  • 7linguriSos de soia(low carb, fara amidon sau zahar)
  • 1linguraSos Worcestershire
  • 3linguriUlei de masline
  • 1linguraOtet din vin
  • 1linguritaUsturoi pudra
  • 1linguritaGhimbirpudra
  • 1gramPiper albmacinat (un praf)
  • 10picaturiIndulcitor Clio lichid
  • 600gramePiept de pui cu piele
Etape
  1. Prepara sosul prin combinarea primelor 8 ingrediente (toate din reteta in afara pieptului de pui). Nu este necesar sa pui sare pentru ca sosul de soia este sarat.
  2. Taie carnea cuburi, pune intr-un castron si acopera cu sosul creat, apoi amesteca bine cu mana.
  3. Pune castronul acoperit la frigider pentru minim 30 de minute, dar nu mai mult de 3 ore.
  4. Scoate din frigider si prajeste totul intr-o tigaie antiaderenta (nu este necesar sa pui ulei), pana cand carnea este facuta.
  5. Serveste calda.