Salata boeuf low-carb
Portii Timp de preparare
28portii 70minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40minute 30minute
Portii Timp de preparare
28portii 70minute
Timp de gatire Timp de asteptare
40minute 30minute
Ingrediente
Pentru baza salatei:
  • 2kg Morcovi
  • 1.3kg Telina
  • 1kg Pastarnac
  • 1kg Carne de porc
  • 1lingura Sare de bucatarie
  • 400grame Gogosari murati
  • 400grame Castraveti murati
  • dupa gust Piper albmacinat
Pentru maioneza:
  • 3buc. Galbenus de ou(crude)
  • 3lingurite Mustar
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • 1litru Ulei de floarea soarelui
Etape
Pentru baza salatei:
  1. Curata toate legumele de coaja si spala-le. Spala carnea si portioneaza in bucati mai mici.
  2. Pune la fiert legumele si carnea in apa cat sa le acopere. Adauga si sarea.
  3. Cand intra furculita cu usurinta in legume, sunt fierte. Lasa la racit.
  4. Taie legumele si carnea cubulete, inclusiv gogosarii si castravetii murati.
Pentru maioneza:
  1. Prepara maioneza astfel: amesteca galbenusurile cu sarea si mustarul si mixeaza la viteza mare, incorporand treptat uleiul. La final, maioneza trebuie sa fie ferma, fara sa alunece din castron, daca il intorci invers.
Asamblare:
  1. Amesteca totul, daca este necesar mai adauga sare, presara un praf de piper si apoi orneaza salata in functie de inspiratie :)