Intr-o cratita incapatoare, pune la prajit bucatile de carne, cu tot cu untura care se ia pe ele.
Curata si spala ceapa si usturoiul verde, apoi taie in bucati mai mari. Partile albe ale cepei si usturoiului le poti taia mai mici.
Prajeste carnea pana cand se rumeneste frumos. Daca are prea multa grasime, mai scurge din ea, altfel mancarea va iesi prea grasa.
Scoate bucatile de carne intr-un castron.
Adauga in cratita peste untura incinsa ceapa si usturoiul si caleste pana cand se inmoaie usor.
Pune bulionul, sareaza, adauga boabele de piper si foile de dafin si mai lasa pe foc 1-2 clocote, inainte de a adauga carnea.
Adauga din nou carnea si mai lasa cateva clocote dar nu mai mult pentru ca se vor inmuia foarte tare frunzele de ceapa si vor capata un aspect mai putin placut (nu vor mai ramane verzi).
Serveste stufatul cald, cu mamaliguta fierbinte… Hmm, scriind reteta mi s-a facut asa o pofta…problema este cine sa faca mamaliguta…