Briose glazurate cu cacao
Felul
Prajituri
Bucataria
Occidentala
Tipul
Dukan – croaziera (PL)
Portii
Timp de preparare
8
bucati
5
minute
Timp de gatire
25
minute
Portii
Timp de preparare
8
bucati
5
minute
Timp de gatire
25
minute
Ingrediente
Pentru briose:
5
linguri
Dovleac placintar
fiert (cubulete sau piure)
1
buc.
Oua
2
linguri
Indulcitor Mega Image cu ciclamat
2
linguri
Indulcitor Clio pudra
10
linguri
Tarate de ovaz
1/2
lingurita
Praf de copt
1
lingura
Coaja rasa de portocala
Pentru glazura:
200
grame
Branza crema degresata
fina
2
lingurite
Cacao degresata
3
lingurite
Indulcitor Clio pudra
1
picatura
Esenta de rom
Etape
Pentru briose:
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si pregateste o forma pentru briose, cu hartiute.
Amesteca bine toate ingredientele pentru briose ( dovleac, ou, indulcitor, tarate, praf de copt, coaja de portocala) si pune compozitia in forme.
Pune la cuptor pentru 25 minute, apoi scoate din forme si lasa la racit pe un gratar, sa nu ramana umede.
Pentru glazura:
Amesteca bine ingredientele pentru glazura (branza, cacao, indulcitor, esenta), pana cand rezulta o crema fina, omogena.
Cu ajutorul unui aparat de ornat, decoreaza briosele racite.