Briose glazurate cu cacao
Portii Timp de preparare
8bucati 5minute
Timp de gatire
25minute
Portii Timp de preparare
8bucati 5minute
Timp de gatire
25minute
Ingrediente
Pentru briose:
  • 5linguri Dovleac placintarfiert (cubulete sau piure)
  • 1buc. Oua
  • 2linguri Indulcitor Mega Image cu ciclamat
  • 2linguri Indulcitor Clio pudra
  • 10linguri Tarate de ovaz
  • 1/2lingurita Praf de copt
  • 1lingura Coaja rasa de portocala
Pentru glazura:
  • 200grame Branza crema degresatafina
  • 2lingurite Cacao degresata
  • 3lingurite Indulcitor Clio pudra
  • 1picatura Esenta de rom
Etape
Pentru briose:
  1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si pregateste o forma pentru briose, cu hartiute.
  2. Amesteca bine toate ingredientele pentru briose ( dovleac, ou, indulcitor, tarate, praf de copt, coaja de portocala) si pune compozitia in forme.
  3. Pune la cuptor pentru 25 minute, apoi scoate din forme si lasa la racit pe un gratar, sa nu ramana umede.
Pentru glazura:
  1. Amesteca bine ingredientele pentru glazura (branza, cacao, indulcitor, esenta), pana cand rezulta o crema fina, omogena.
  2. Cu ajutorul unui aparat de ornat, decoreaza briosele racite.