Preincalzeste cuptorul la 180 grade C si pregateste o forma de tort cu peretii detasabili. Daca dispui de o forma de calitate, tapeteaza doar baza acesteia cu hartie pentru copt.
Bate spuma cele 4 albusuri de ou, cu esenta de vanilie. Galbenusurile vor fi folosite doar de la 2 oua.
Separat amesteca branza cu indulcitorii, cele 2 galbenusuri, praful de copt si amidonul. Amesteca-le bine, pana cand obtii o compozitie spumoasa.
Combina albusurile spuma cu compozitia de branza, cu ajutorul unei spatule, usor, fara sa se lase albusurile.
Pune la copt pentru 30 minute. La un moment dat, se va umfla in cuptor, dar nu se va mentine atat de crescut, in lipsa fainii care sa ii sustina cresterea.
Dupa terminarea timpului de coacere, mai lasa-l in cuptor, sa se raceasca treptat, dar nu il scoate din forma de copt.
Pentru glazura:
Prepara budinca conform instructiunilor de pe plic, apoi pune peste blatul de branza si lasa la racit.
Dupa ce s-a racit iar budinca este bine inchegata, scoate din forma de copt apoi desprinde hartia de copt, usor, prin rulare si asaza-l pe un platou.
Pentru decor:
Prepara pe rand cate o budinca (de caramel, de ciocolata, apoi de vanilie, adaugand putina cacao pentru culoare) cu cate 200 ml lapte si indulcitor, la fiecare si cu o lingura, pune in siruri, decorand prajitura.