Chiftele Chorizo
Portii Timp de preparare
20bucati 15minute
Timp de gatire
30minute
Portii Timp de preparare
20bucati 15minute
Timp de gatire
30minute
Ingrediente
  • 100grame Carnati Chorizo(sau salam)
  • 2fire Ceapa verde
  • 1lingurita Ulei de floarea soarelui
  • 900grame Carne de porctocata
  • 1buc. Oua
  • 50grame Faina de migdale(1/2 ceasca)
  • 2catei Usturoi
  • 1/2lingurita Sare de Himalaya
Etape
  1. Taie carnatii (salamul) si ceapa cubulete cat mai mici (ca niste zaruri). Usturoiul zdrobeste-l.
  2. Adauga-le pe toate intr-o tigaie cu putin ulei si caleste-le 5 minute la foc mediu.
  3. Intr-un bol, amesteca carnea tocata de porc cu oul, faina si sarea apoi adauga chorizo si ceapa din tigaie.
  4. Amesteca totul si formeaza chiftelute de dimensiunea dorita.
  5. Prajeste-le in tigaie cu putin ulei, timpul variaza in functie de marimea chiftelelor. Se pot gati si la cuptor in 30 minute la 180 grade C.