Chiftele Chorizo
Felul
Fel principal
Bucataria
Occidentala
Tipul
Ketogenice
Portii
Timp de preparare
20
bucati
15
minute
Timp de gatire
30
minute
Portii
Timp de preparare
20
bucati
15
minute
Timp de gatire
30
minute
Ingrediente
100
grame
Carnati Chorizo
(sau salam)
2
fire
Ceapa verde
1
lingurita
Ulei de floarea soarelui
900
grame
Carne de porc
tocata
1
buc.
Oua
50
grame
Faina de migdale
(1/2 ceasca)
2
catei
Usturoi
1/2
lingurita
Sare de Himalaya
Etape
Taie carnatii (salamul) si ceapa cubulete cat mai mici (ca niste zaruri). Usturoiul zdrobeste-l.
Adauga-le pe toate intr-o tigaie cu putin ulei si caleste-le 5 minute la foc mediu.
Intr-un bol, amesteca carnea tocata de porc cu oul, faina si sarea apoi adauga chorizo si ceapa din tigaie.
Amesteca totul si formeaza chiftelute de dimensiunea dorita.
Prajeste-le in tigaie cu putin ulei, timpul variaza in functie de marimea chiftelelor. Se pot gati si la cuptor in 30 minute la 180 grade C.