Ciulama Dukan pentru croaziera
Felul
Fel principal
Bucataria
Occidentala
Tipul
Dukan – croaziera (PL)
Portii
Timp de preparare
3
portii
15
minute
Timp de gatire
15
minute
Portii
Timp de preparare
3
portii
15
minute
Timp de gatire
15
minute
Ingrediente
350
grame
Inimi de pui
350
grame
Pipote de pui
70
grame
Ceapa
(1 buc.)
dupa gust
Sare de bucatarie
dupa gust
Piper negru
macinat
1
lingura
Amidon de porumb
250
ml
Apa
100
ml
Iaurt degresat
4
catei
Usturoi
1/2
legatura
Patrunjel
verde
Etape
Curata si spala organele de pui, apoi pune la calit intr-o tigaie antiaderenta (fara grasime).
Taie ceapa marunt si adauga peste organe in tigaie. Sareaza si adauga un praf de piper.
Dizolva amidonul in 250 ml de apa si amesteca cu iaurtul.
Cand sunt gata calite organele, adauga sosul in igaie, impreuna cu usturoiul zdrobit, amestecand pana cand se ingroasa sosul.
Presara patrunjel proaspat taiat si serveste.