Ciulama Dukan pentru croaziera
Portii Timp de preparare
3portii 15minute
Timp de gatire
15minute
Portii Timp de preparare
3portii 15minute
Timp de gatire
15minute
Ingrediente
  • 350grame Inimi de pui
  • 350grame Pipote de pui
  • 70grame Ceapa(1 buc.)
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • dupa gust Piper negrumacinat
  • 1lingura Amidon de porumb
  • 250ml Apa
  • 100ml Iaurt degresat
  • 4catei Usturoi
  • 1/2legatura Patrunjelverde
Etape
  1. Curata si spala organele de pui, apoi pune la calit intr-o tigaie antiaderenta (fara grasime).
  2. Taie ceapa marunt si adauga peste organe in tigaie. Sareaza si adauga un praf de piper.
  3. Dizolva amidonul in 250 ml de apa si amesteca cu iaurtul.
  4. Cand sunt gata calite organele, adauga sosul in igaie, impreuna cu usturoiul zdrobit, amestecand pana cand se ingroasa sosul.
  5. Presara patrunjel proaspat taiat si serveste.