Dovlecei la cuptor cu rosii si branza telemea
Felul
Fel principal
Bucataria
Romaneasca
Tipul
Simple
Portii
Timp de preparare
6
portii
10
minute
Timp de gatire
50
minute
Portii
Timp de preparare
6
portii
10
minute
Timp de gatire
50
minute
Ingrediente
750
grame
Dovlecei
(3 bucati)
500
grame
Tomate (rosii)
150
grame
Branza telemea
5
grame
Sare de bucatarie
(dupa gust)
Etape
Spala si taie dovleceii in felii potrivit de groase.
Taie si rosiile in felii mai subtiri.
Pune intr-o tava potrivita pentru cuptor feliile de dovlecei si rosii, alternativ, apoi adauga printre ele feliute de branza telemea.
Sareaza si pune deasupra branza rasa si pune tava in cuptor pentru 50 minute la 180 grade C.
Serveste calda, cu felii de paine prajita.