Mancare de ardei copti
Portii Timp de preparare
4portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
4portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 300grame Piept de pui dezosat, fara piele
  • 1buc. Ceapa
  • 600grame Ardei capia copti
  • 2linguri Bulion de tomatesau amestec cu ardei
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • 1lingurita Cimbru uscat
  • 1lingurita Busuioc uscat
  • 3catei Usturoi
  • 1lingura Patrunjelverde
Etape
  1. Taie fasii subtiri pieptul de pui, ceapa marunt si ardeii bucati.
  2. Rumeneste pieptul de pui intr-o tigaie antiaderenta.
  3. Adauga ceapa taiata marunt, apoi ardeii si caleste totul 5 minute.
  4. Adauga bulionul cu 1 lingura de apa, sarea si condimentele.
  5. Lasa sa fiarba pana scade sosul si la final adauga usturoiul.
  6. Inainte de servire adauga patrunjel verde taiat marunt.