Mancare de ardei copti
Felul
Fel principal
Bucataria
Occidentala
Tipul
Dukan – croaziera (PL)
Portii
Timp de preparare
4
portii
10
minute
Timp de gatire
20
minute
Portii
Timp de preparare
4
portii
10
minute
Timp de gatire
20
minute
Ingrediente
300
grame
Piept de pui dezosat, fara piele
1
buc.
Ceapa
600
grame
Ardei capia copti
2
linguri
Bulion de tomate
sau amestec cu ardei
dupa gust
Sare de bucatarie
1
lingurita
Cimbru uscat
1
lingurita
Busuioc uscat
3
catei
Usturoi
1
lingura
Patrunjel
verde
Etape
Taie fasii subtiri pieptul de pui, ceapa marunt si ardeii bucati.
Rumeneste pieptul de pui intr-o tigaie antiaderenta.
Adauga ceapa taiata marunt, apoi ardeii si caleste totul 5 minute.
Adauga bulionul cu 1 lingura de apa, sarea si condimentele.
Lasa sa fiarba pana scade sosul si la final adauga usturoiul.
Inainte de servire adauga patrunjel verde taiat marunt.