Mancare din piept de pui cu apio
Portii Timp de preparare
3portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
3portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 800grame Piept de pui dezosat, fara piele
  • 15grame Ulei de floarea soarelui(1 lingura)
  • 60grame Ceapa(1 bucata)
  • 250grame Morcovi(3 bucati mai mici)
  • 600grame Apio(o tulpina)
  • 50grame Smantana pentru gatit(3 linguri)
  • 3grame Sare de bucatarie(dupa gust)
Etape
  1. Spala si taie pieptul de pui in fasii.
  2. Pune-l la prajit intr-o cratita potrivit de mare in uleiul incins pana se rumeneste.
  3. Adauga ceapa taiata in cuburi mari si caleste impreuna cu puiul.
  4. Taie morcovul cat mai subtire sau da-l pe razatoare si adauga-l in mancare.
  5. Spala apio bine si taie in felii, pe diagonala, apoi pune in cratita si lasa la calit pana cand se inmoaie dar nu de tot, sa ramana usor crocant.
  6. Inainte de a lua de pe foc, adauga smantana, sareaza, mai lasa un minut si serveste!