Pate de ficat
Portii Timp de preparare
2portii 5minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
2portii 5minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 300grame Ficat de vitasau pui
  • 1buc. Ceapa
  • 1buc. Anason stelat
  • 2linguri Iaurt degresat
  • 1buc. Galbenus de ou(fiert sau crud)
  • 5grame Mararverde tocat
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • dupa gust Piper negrumacinat
Etape
  1. Pune la fiert ficatul in apa cat sa il acopere impreuna cu jumatate de ceapa si floarea de anason.
  2. Dupa ce s-au fiert, scoate anasonul, pune in blender ficatul, ceapa, iaurtul, putina zeama in care au fiert, cealalta jumatate de ceapa nefiarta, galbenusul de ou, mararul si amesteca pana cand devine o pasta omogena.
  3. Potriveste de sare, piper si regleaza consistenta cu supa in care a fiert ficatul. La frigider compozitia se mai intareste.
  4. Serveste pe o felie de paine dukan sau ca umplutura pentru oua fierte.