Porc chinezesc
Portii Timp de preparare
2portii 10minute
Timp de gatire
25minute
Portii Timp de preparare
2portii 10minute
Timp de gatire
25minute
Ingrediente
  • 500grame Muschi file de porcfiert
  • 2buc. Ceapa
  • 250grame Ardei iute rosu
  • 1lingura Sos de soia
  • 1lingura Seminte susan
Etape
  1. Taie cubulete carnea fiarta si ardeiul iute iar ceapa felii. Pentru ardei se taie cotorul dar nu se scot semintele.
  2. Pune carnea la prajit intr-o tigaie antiaderenta pana cand se rumeneste usor.
  3. Adauga ceapa, amesteca de cateva ori (nu trebuie sa se prajeasca puternic).
  4. Pune ardeiul iute in tigaie peste carne si ceapa, amesteca de cateva ori sa se imbine aromele (nu adauga apa sau alt lichid).
  5. Adauga sosul de soia si amesteca continuu, altfel se va lipi de fundul tigaii. Nu adauga sare suplimentar, sosurile de soia sunt sarate.
  6. Pune la final si semintele de susan, amesteca de doua, trei ori si ia de pe foc si serveste.
  7. Ardeiul iute nu se consuma, el este folosit ca si condiment.