Prajitura Dukan cu cacao
Portii Timp de preparare
8portii 15minute
Timp de gatire
40minute
Portii Timp de preparare
8portii 15minute
Timp de gatire
40minute
Ingrediente
Pentru blat
  • 2buc. Oua
  • 6linguri Dovleac placintarfiert, taiat cubutete
  • 10linguri Tarate de ovaz
  • 1lingurita Cacaocontinut redus de grasime
  • dupa gust Indulcitor Clio lichid
  • 5grame Praf de copt(jumatate de plic)
Pentru crema
  • 300grame Branza crema degresataLacteea 0,2% grasime
  • 1buc. Oua
  • 1lingura Esenta de rom
  • 2linguri Cacaocontinut redus de grasime
  • 1lingura Indulcitor Clio lichidlichid
Etape
Pentru blat
  1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade celsius si tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
  2. Amesteca mai intai ingredientele umede (ouale cu dovleacul si indulcitorul) apoi adauga ingredientele uscate (tarata, cacao, praful de copt) si da totul la copt pentru 30 minute.
Pentru crema
  1. Bate spuma albusul, adauga branza si restul ingredientelor: galbenusul, cacao, esenta de rom si indulcitorul.
  2. Bate cu mixerul pana cand devine compozitia foarte fina si adauga totul peste blat si mai lasa la cuptor pentru 10 minute.
  3. Scoate din tava si decoreaza cu cacao in functie de inspiratia de moment.