Preincalzeste cuptorul la 180 grade C si tapeteaza o tava de cuptor cu hartie de copt.
Separa albusurile de galbenusuri.
Dizolva amidonul in 2 linguri cu apa rece.
Bate albusurile spuma impreuna cu amidonul dizolvat si cu indulcitorul.
Amesteca taratele cu praful de copt si cu galbenusurile.
Incorporeaza amestecul de tarate si galbenusuri in albusurile spuma cu o spatula, amestecand de sus in joc, cu grija sa nu se lase compozitia.
Un sfert din aceasta compozitie pune-o intr-un bol separat, adauga cacao si amesteca.
Pune intr-un aparat de ornat si alege varful simplu si subtire, fara model.
Formeaza in tava, pe foaia de copt, modele, dupa inspiratie. pot fi „S”-uri, romburi, dungi, etc., dar nu trebuie sa fie foarte apropiate, deoarece compozitia se va mari in timpul coacerii si risti sa se uneasca intre ele.
Adauga peste modelul creat, compozitia ramasa si intinde cu grija, cu o spatula. Nu apasa, lucreaza mai mult la suprafata iar modelul va ramane intact.
Pune la cuptor pentru 20 minute.
Dupa coacere, scoate din tava si ruleaza cu tot cu hartia de copt, pana cand se raceste. Intre timp, prepara crema:
Pentru crema:
Amesteca toate ingredientele cu mixerul, pana cand rezulta o crema omogena.
Asamblare:
Dezlipeste cu grija hartia de copt de pe foaie si pune crema de branza pe toata suprafata, cat mai uniform, apoi ruleaza.
Daca mai ai rabdare, las-o timp de o ora inainte de servire, daca nu, taie felii si serveste.