Rulouri cu crema
Portii Timp de preparare
4rulouri 5minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
4rulouri 5minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
Pentru foi:
  • 5linguri Tarate de ovaz
  • 1buc. Oua
  • 5linguri Branza crema degresata
  • 1lingura Amidon de porumb
  • 1lingurita Praf de copt
  • 4linguri Zeama de sfecla rosie
  • 2linguri Indulcitor Sly cu sorbitol
  • 1lingura Indulcitor Mega Image cu ciclamat
  • 1portocala Coaja rasa de portocala
Pentru crema:
  • 4linguri Branza crema degresatafina
  • 1lingura Zeama de sfecla rosie
  • 1lingurita Esenta de vanilie
  • 1lingurita Indulcitor Mega Image cu ciclamat
  • 1lingura Indulcitor Clio pudra
Etape
Pentru foi:
  1. Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza cu hartie pentru copt o tava cat mai intinsa, pentru cuptor.
  2. Amesteca toate ingredientele pentru foi si intinde amestecul obtinut, in strat subtire, pe toata suprafata tavii.
  3. Pune la copt pentru 20 minute.
  4. Dupa coacere, scoate foaia din tava si lasa la racit, altfel nu se dezlipeste usor de hartie.
Pentru crema:
  1. Amesteca toate ingredientele pentru crema, pana la omogenizare. Vei avea o crema roz-mov. Daca ai colorant alimentar rosu, pune cate putin pana cand ajungi la culoarea dorita.
Asamblare rulouri:
  1. Scoate hartia de copt de pe foaia racita si pune foaia pe un tocator. Taie cu un cutit sau o foarfeca de bucatarie bucati in forme de patrate de dimensiunea dorita.
  2. Pune crema pe diagonala fiecarui patrat, apoi uneste cele doua capete opuse. Fixeaza cu o scobitoare.
  3. Pune crema intr-un instrument de ornat cu varf stelat si acopera cu crema marginile ruloului.
  4. Dupa ce ai terminat de umplut si ornat toate rulourile, ar trebui sa poti scoate scobitorile fara sa se desfaca. La mine s-a desfacut un singur rulou pe care l-am mancat rapid, de ciuda.
Asamblare inimioare:
  1. Daca preferi inimoare, in loc de rulouri sau ambele, cu ajutorul unei forme, decupeaza din foaie inimioare in numar par (doua, patru, sase, etc).
  2. Pune crema pe suprafata unei inimioare si aseaza peste ea o alta inimioara apoi preseaza usor cu degetele. Tot cu degetele, curata surplusul de crema, rezultat dupa presare.
  3. Pune crema si cate o picatura de colorant pe suprafata inimioarei apoi marmoreaza cu o scobitoare.