Salata de pui cu ciuperci si maioneza
Portii Timp de preparare
5portii 15minute
Timp de gatire
15minute
Portii Timp de preparare
5portii 15minute
Timp de gatire
15minute
Ingrediente
  • 900grame Piept de pui dezosat, fara piele
  • 500grame Ciuperci din conserva(scurse de lichid)
  • dupa gust Piper albmacinat
Pentru maioneza:
  • 1buc. Galbenus de ou
  • 1lingurita Mustar
  • 1catel Usturoi
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • 300ml Ulei de floarea soarelui
Etape
  1. Pune pieptul de pui la fiert in apa cu sare.
  2. Spala ciupercile sub jet de apa (sa nu aiba nisip) si lasa-le la scurs intr-o sita.
  3. Cand pieptul de pui este fiert, lasa-l la racit, apoi taie-l fasii.
  4. Prepara maioneza conform retetei Maioneza de casa simpla si rapida adaugand in ea si un catel de usturoi zdrobit si frecat cu sarea pana cand devine o pasta, apoi amesteca cu pieptul de pui si cu ciupercile scurse.
  5. Condimenteaza cu piper si serveste!