Clateste orzul perlat in cateva ape si fierbe-l pana se inmoaie; apoi pune-l deoparte la scurs
Incalzeste uleiul intr-o tigaie adanca, de preferat cu fund gros
Prajeste semintele de mustar, chimen si ardeii iuti, frunza de dafin, turmeric-ul, batonul de scortisoara si cuisoarele pana cand semintele incep sa plesneasca
Adauga ceapa si usturoiul si continua sa prajesti 5-6 minute pana se inmoaie
Adauga pastarnacul, dovleacul si cartofii dulci si amesteca bine asigurandu-te ca legumele sunt complet acoperite cu ulei si condimente
Presara boiaua si coriandrul si amesteca din nou
Adauga 1,7 litri de apa, lintea, rosiile si orezul perlat scurs si asteapta sa fiarba din nou
Lasa focul mai mic si asteapta sa se inmoaie legumele. Cand sunt aproape fierte adauga ghimbirul ras si zeama de lamaie