Separa albusurile de galbenusuri si bate albusurile spuma.
Amesteca galbenusurile cu taratele, indulcitorii si esenta de vanilie, apoi incorporeaza in dovleacul ras.
Adauga si albusurile spuma, amestecand usor, de sus in jos.
Captuseste cu hartie de copt o tava pentru tort, adauga toata compozitia si pune in cuptorul incins timp de 40 minute, la 180 grade C. Poti lasa mai mult de 40 minute, in functie de cuptor. Blatul trebuie sa fie bine legat si ferm.
Cand este gata, lasa la racit in forma si prepara crema.
Pentru crema:
Amesteca branza cu galbenusurile de ou, indulcitorii si esenta de rom cu ajutorul unui mixer pana cand obtii o compozitie omogena si foarte fina.
Incorporeaza si cacao apoi amesteca pana cand se omogenizeaza bine.
Asamblare:
Scoate blatul din forma si extrage cu grija hartia de copt.
Intinde crema uniform, pe toata suprafata blatului.
Pentru ornament eu am folosit Cavit Junior fara zahar razuit-aveam prin casa si eram in pana de idei despre ornamentare :)