Varza a la Cluj Dukan
Portii Timp de preparare
6portii 20minute
Timp de gatire
2ore
Portii Timp de preparare
6portii 20minute
Timp de gatire
2ore
Ingrediente
  • 1buc. Varza murata
  • 800grame Carne de porcslaba
  • 1buc. Ceapa
  • 1ceasca Iaurt degresat
  • 10boabe Piper negruboabe
  • 10boabe Ienibahar boabe
Etape
  1. Pune varza la desarat in apa calduta si schimba-i apa de 3-4 ori.
  2. Cand este gata desarata, taie fideluta, cat mai subtire.
  3. Taie ceapa marunt si da carnea prin masina de tocat cu sita mare.
  4. Caleste putin ceapa intr-o tigaie antiaderenta si adauga carnea tocata. Prajeste pana cand se inchide la culoare.
  5. Intr-un vas potrivit pentru cuptor, pune un rand de varza, cateva boabe de ienibahar si piper, apoi un strat de carne si o lingura de iaurt, intins pe suprafata carnii. Continua, alternand straturile pana la finalizarea compozitiei.
  6. Presara boabe de piper si ienibahar si pune la cuptor,pentru doua ore la 180 grade C.