Aperitiv cu dovlecel si branza
Felul
Aperitive
,
Gustari
Bucataria
Greceasca
Tipul
Fara restrictii
,
Simple
Portii
Timp de preparare
4
portii
10
minute
Timp de gatire
20
minute
Portii
Timp de preparare
4
portii
10
minute
Timp de gatire
20
minute
Ingrediente
1
buc.
Dovlecei
1/2
cana
Branza Cedar
1
buc.
Oua
1/4
cana
Pesmet
1
lingurita
Busuioc uscat
maruntit
1
lingurita
Usturoi pudra
dupa gust
Sare de bucatarie
dupa gust
Piper negru
Etape
Incalzeste cuptorul la 200 grade celsius si tapeteaza o tava intinsa pentru cuptor cu hartie pergament.
Curata dovlecelul de coaja si taie-l fasii cat mai subtiri sau rade-l pe razatoarea mare. Il poti toca si cu cutitul cat mai marunt.
Stoarce-l cat de bine poti si usuca-l intr-un prosop de bucatarie ca sa elimine complet excesul de apa.
Rade branza si amesteca toate ingredientele intr-un castron pana cand se combina toate ingredientele.
Ia cu lingura din compozitie si pune gramajoare in tava, aplatizindu-le usor.
Coace 15-20 minute pana cand devin aurii.