Aperitiv cu dovlecel si branza
Portii Timp de preparare
4portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
4portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 1buc. Dovlecei
  • 1/2cana Branza Cedar
  • 1buc. Oua
  • 1/4cana Pesmet
  • 1lingurita Busuioc uscatmaruntit
  • 1lingurita Usturoi pudra
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • dupa gust Piper negru
Etape
  1. Incalzeste cuptorul la 200 grade celsius si tapeteaza o tava intinsa pentru cuptor cu hartie pergament.
  2. Curata dovlecelul de coaja si taie-l fasii cat mai subtiri sau rade-l pe razatoarea mare. Il poti toca si cu cutitul cat mai marunt.
  3. Stoarce-l cat de bine poti si usuca-l intr-un prosop de bucatarie ca sa elimine complet excesul de apa.
  4. Rade branza si amesteca toate ingredientele intr-un castron pana cand se combina toate ingredientele.
  5. Ia cu lingura din compozitie si pune gramajoare in tava, aplatizindu-le usor.
  6. Coace 15-20 minute pana cand devin aurii.