Budinca de dovleac Dukan
Felul
Prajituri
Bucataria
Occidentala
Tipul
Dukan – croaziera (PL)
,
Simple
Portii
Timp de preparare
8-10
portii
10
minute
Timp de gatire
30
minute
Portii
Timp de preparare
8-10
portii
10
minute
Timp de gatire
30
minute
Ingrediente
2
kg
Dovleac placintar
copt
6
buc.
Oua
45
ml.
Indulcitor Clio lichid
1
lingura
Scortisoara pudra
1
lingurita
Nucsoara
1
lingura
Esenta de portocale
1
lingurita
Coaja rasa de portocala
Etape
Incalzeste cuptorul la 180 grade C.
Taie dovleacul copt in bucatele mai mici si pune-l in blender sau robot impreuna cu ouale, indulcitorul si aromele. Mixeaza pana devine o pasta.
Pune intr-o forma pentru copt si da la cuptor timp de 30 minute.
Decoreaza cu scortisoara, cu ajutorul unui sablon.