Carne porc aromata
Portii Timp de preparare
2portii 10minute
Timp de gatire
25minute
Portii Timp de preparare
2portii 10minute
Timp de gatire
25minute
Ingrediente
  • 500grame Carne de porc`slaba
  • 1/2lingurita Sare de mare
  • 1/2buc. Ceapamica
  • 250grame Ardei iute rosu
Etape
  1. Fierbe carnea conform retetei de aici: Carne fiarta in 5 arome
  2. Intre timp elimina cotorul ardeilor iuti si taie-i in bucati mari de 2 cm. Nu este necesar sa le scoti semintele.
  3. Taie ceapa felii.
  4. Dupa ce s-a mai racit putin carnea, taie in cubulete de 2 cm.
  5. Intr-o tigaie antiaderenta, pune carnea la prajit la foc mare, adauga ceapa si caleste 1-2 minute pana cand are un aspect usor rumenit.
  6. Adauga ardeii si mai prajeste 1-2 minute la foc mediu. Nu adauga apa sau altceva lichid pentru ca va deveni foarte iute.
  7. Ia de pe foc si serveste. Se consuma doar carnea, fara ardei.