Carne porc aromata
Felul
Fel principal
Bucataria
Chinezeasca
Tipul
Dukan – atac (PP)
Portii
Timp de preparare
2
portii
10
minute
Timp de gatire
25
minute
Portii
Timp de preparare
2
portii
10
minute
Timp de gatire
25
minute
Ingrediente
500
grame
Carne de porc
`slaba
1/2
lingurita
Sare de mare
1/2
buc.
Ceapa
mica
250
grame
Ardei iute rosu
Etape
Fierbe carnea conform retetei de aici:
Carne fiarta in 5 arome
Intre timp elimina cotorul ardeilor iuti si taie-i in bucati mari de 2 cm. Nu este necesar sa le scoti semintele.
Taie ceapa felii.
Dupa ce s-a mai racit putin carnea, taie in cubulete de 2 cm.
Intr-o tigaie antiaderenta, pune carnea la prajit la foc mare, adauga ceapa si caleste 1-2 minute pana cand are un aspect usor rumenit.
Adauga ardeii si mai prajeste 1-2 minute la foc mediu. Nu adauga apa sau altceva lichid pentru ca va deveni foarte iute.
Ia de pe foc si serveste. Se consuma doar carnea, fara ardei.