Caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie antiaderenta.
Adauga carnea, caleste-o pana cand se inchide la culoare.
Adauga bulionul de tomate sau amestec cu ardei si lasa sa scada la foc mediu (15-20 minute).
Pentru foi:
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o forma patrata sau dreptunghiulara cat mai mare, cu hartie pentru copt. Trebuie sa iti iasa o foaie mai mare pe care o tai in doua si astfel vei obtine 2 foi.
Amesteca taratele de ovaz cu oul, apa.
Pune compozitia in tava in strat cat mai subtire cu putinta. Foile trebuie sa iasa cat mai subtiri.
Pune la copt pentru 15 minute.
Pentru crema:
Amesteca branza cu oul si nucsoara si sareaza dupa gust.
Pentru sos:
Amesteca albusul cu branza si cu apa si sareaza.
Asamblare:
Taie foaia pe jumatate si pregateste un vas pentru cuptor care sa fie pe dimensiunea acestei foi.
In vas, pune un strat de sos, unul de carne, unul de branza si jumatatea foii de lasagna.
Continua cu sos, carne, branza.
Adauga jumatatea ramasa a foii de lasagna si repeta cu adaugarea ingredientelor: strat de sos, carne, branza.