Mancare de inimi si pipote cu sfecla rosie
Portii Timp de preparare
3portii 10minute
Timp de gatire
15minute
Portii Timp de preparare
3portii 10minute
Timp de gatire
15minute
Ingrediente
  • 250grame Inimi de pui
  • 250grame Pipote de pui
  • 140grame Ceapa(2 buc.)
  • 200grame Sfecla rosie murata
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • dupa gust Piper negru
  • 2catei Usturoi
  • 200ml Apa
  • 1lingura Amidon de porumb
  • 1buc. Ardei iute rosu
  • 1/2legatura Patrunjelverde
Etape
  1. Curata si spala organele de pui, apoi pune la prajit intr-o cratita.
  2. Taie ceapa marunt si caleste cu organele.
  3. Taie sfecla rosie in cubulete si adauga in cratita, apoi sareaza si pune un praf de piper.
  4. Adauga usturoiul zdrobit.
  5. Dizolva amidonul in cei 200 ml de apa rece si pune in cratita, amestecand, pana cand se ingroasa sosul.
  6. Optional, adauga un ardei iute tocat marunt, apoi patrunjel proaspat taiat si serveste.