Hidrateaza taratele in 300 ml. apa si lasa-le minim 20 minute.
Incalzeste cuptorul la 180 grade C. si tapeteaza tava pentru cuptor cu hartie de copt. Nu omite acest pas, altfel aluatul se va lipi de tava.
Adauga oul si sarea peste tarate si amesteca bine. Compozitia trebuie sa fie lichida.
Pune in tava pregatita si niveleaza sa se acopere toata suprafata, uniform.
Pune la copt pentru 30 minute.
Pentru umplutura:
Taie carnea de pui fasii cat mai subtiri si lungi de 2 cm si caleste-o intr-o tigaie.
Adauga ceapa si usturoiul taiate marunt si caleste-le impreuna pana cand s-a prajit puiul, apoi lasa deoparte.
Amesteca iaurtul cu branza, mararul si sarea.
Asamblare:
Taie fasii de dimensiunea dorita din aluatul de lipie si dezlipeste cu grija de hartia de copt.
In fiecare fasie, pune 2-3 feliute de carne si o lingurita din compozitia de iaurt si ruleaza. Daca este necesar, prinde rulourile cu scobitori, desi nu ar trebui sa se desfaca, aluatul fiind suficient de flexibil.