Pastai cu usturoi si porc
Portii Timp de preparare
3portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
3portii 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 400grame Pastai de fasole
  • 15ml. Ulei de floarea soarelui(1 lingura)
  • 250grame Carne de porc
  • 60grame Ceapa(1 buc.)
  • 2grame Sare de bucatarie(dupa gust)
  • 5grame Usturoi(2 catei)
  • 5grame Otet din vin(1 lingurita)
  • 1gram Piper negru(un praf)
  • 1legatura Patrunjel
Etape
  1. Pastaile pot fi congelate sau proaspete. In ambele variante, opareste-le pana cand se inmoaie, apoi lasa-le la scurs intr-o sita.
  2. Taie carnea de porc in fasii subtiri si pune-o la prajit intr-o tigaie incinsa, cu o lingura de ulei, apoi scoate-o pe o farfurie.
  3. Separat, pune la incins o lingura de ulei si caleste ceapa taiata marunt.
  4. Adauga si pastaile si caleste-le putin, amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca.
  5. Sareaza, pune usturoiul zdrobit si otet dupa gust, amesteca apoi ia de pe foc.
  6. Combina carnea prajita cu pastaile, pipereaza, adauga patrunjel proaspat taiat si serveste.