Paste cu branza sarata la cuptor
Felul
Paste
Bucataria
Italiana
Tipul
Fara restrictii
,
Simple
Portii
Timp de preparare
5
portii
30
minute
Timp de gatire
30
minute
Portii
Timp de preparare
5
portii
30
minute
Timp de gatire
30
minute
Ingrediente
Pentru paste:
500
grame
Faina de grau
1
gram
Sare de bucatarie
1
buc.
Oua
100
ml
Apa
Pentru topping:
300
grame
Branza de vaci
(cremoasa si sarata)
2
buc.
Oua
100
grame
Cascaval
1
gram
Busuioc uscat
(un praf)
Etape
Prepara pastele de casa conform
retetei de Paste de casa
.
(sau foloseste 500g paste cu ou din comert)
Pune-le la fiert in apa clocotita cu sare si lasa-le 10 minute.
Scurge de apa, clateste rapid sub jet de apa rece si pune-le intr-un vas pentru cuptor.
Preincalzeste cuptorul la 180 grade C.
Combina toate ingredientele din reteta pentru topping (branza, oul, cascavalul ras si busuiocul) si amesteca totul foarte bine.
Pune compozitia obtinuta peste pastele fierte si amesteca.
Pune la cuptor pentru 20 minute.
Serveste calda.