Paste cu branza sarata la cuptor
Portii Timp de preparare
5portii 30minute
Timp de gatire
30minute
Portii Timp de preparare
5portii 30minute
Timp de gatire
30minute
Ingrediente
Pentru paste:
  • 500grame Faina de grau
  • 1gram Sare de bucatarie
  • 1buc. Oua
  • 100ml Apa
Pentru topping:
  • 300grame Branza de vaci(cremoasa si sarata)
  • 2buc. Oua
  • 100grame Cascaval
  • 1gram Busuioc uscat(un praf)
Etape
  1. Prepara pastele de casa conform retetei de Paste de casa.
    (sau foloseste 500g paste cu ou din comert)
  2. Pune-le la fiert in apa clocotita cu sare si lasa-le 10 minute.
  3. Scurge de apa, clateste rapid sub jet de apa rece si pune-le intr-un vas pentru cuptor.
  4. Preincalzeste cuptorul la 180 grade C.
  5. Combina toate ingredientele din reteta pentru topping (branza, oul, cascavalul ras si busuiocul) si amesteca totul foarte bine.
  6. Pune compozitia obtinuta peste pastele fierte si amesteca.
  7. Pune la cuptor pentru 20 minute.
  8. Serveste calda.