Salata de cruditati de post
Felul
Aperitive
Bucataria
Romaneasca
Tipul
De post (vegetariene)
Portii
Timp de preparare
10
portii
20
minute
Timp de gatire
4
minute
Portii
Timp de preparare
10
portii
20
minute
Timp de gatire
4
minute
Ingrediente
Salata:
1
kg
Morcovi
1
buc.
Telina
radacina
2
buc.
Pastarnac
2
buc.
Mere
50
grame
Miez de nuca
Maioneza de post:
200
ml
Apa
5
grame
Amidon de porumb
20
grame
Mustar
50
ml
Ulei de floarea soarelui
dupa gust
Sare de bucatarie
dupa gust
Piper negru
macinat
Etape
Curata de coaja si spala legumele apoi da-le pe razatoare fina.
Rade si merele dar pe razatoare cu ochiuri mai mari.
Prepara
maioneza de post rapida
.
Amesteca legumele si merele rase cu maioneza si nuca.
Daca mai este necesar, poti adauga putina sare si piper.
Serveste!