3linguriCacao degresata(1 lingura pentru acoperire bomboane)
1buc.Oua
1buc.Galbenus de ou
4linguriteIndulcitor Clio pudrasau dupa gust
1linguritaEsenta de rom
Etape
Din cantitatea de cacao, pastreaza o lingura pentru pudrarea bomboanelor pe exterior.
Amesteca in doua boluri separate ingredientele uscate si cele umede, astfel: tarata cu cacao si ouale cu indulcitorul si esenta.
Combina continutul celor doua boluri si amesteca-le bine.
Cu mainile, roluieste bombonele de dimensiunea dorita si pune la cuptorul incins pentru 15 minute sau la cuptorul cu microunde pentru o jumatate de minut, pe treapta cea mai inalta. Timpul depinde in functie de fiecare cuptor, de aceea testeaza cum iti ies cel mai bine.
Pune lingura de cacao ramasa intr-un bol si bomboanele calde, apoi amesteca cu miscari circulare, rotind bolul. Cand faci asta, acopera bolul cu ceva, sa nu sara cacao pe tine si pereti :).
Poti adauga o lingura de indulcitor pudra in lingura de cacao folosita pentru acoperirea bomboanelor, daca ti se pare amarui.