Maioneza de post rapida
Portii Timp de preparare
1portie 1minut
Timp de gatire
4minute
Portii Timp de preparare
1portie 1minut
Timp de gatire
4minute
Ingrediente
  • 200ml Apa
  • 5grame Amidon de porumb(1 lingura)
  • 20grame Mustar(1 lingura)
  • 50ml Ulei de floarea soarelui
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • dupa gust Piper albmacinat
Etape
  1. Pune apa la fiert, intr-un ibric.
  2. Dizolva amidonul in 2 linguri de apa rece. Amidonul trebuie sa fie bine dizolvat, fara aglomerari, cu aspect de pasta lichida.
  3. Cand clocoteste apa, lasa focul mai mic si adauga amidonul dizolvat, amestecand continuu, cu un tel, pana cand se ingroasa compozitia (cam un minut).
  4. Lasa sa se raceasca si cand temperatura devine suportabila pentru deget, adauga mustarul, sarea si piperul si amesteca.
  5. Incorporeaza treptat uleiul, amestecand cu telul pana se omogenizeaza.
  6. Serveste cu preparatul preferat!