Retete de Sosuri - pagina 1 din 2 - Depozitul de retete

Maioneza Dukan cu branza

Reteta de Maioneza Dukan cu branza

Reteta de maioneza Dukan cu branza poate fi folosita cu succes in salate de legume sau cu diverse preparate din oua ori chiar cu friptura. Foarte simplu de facut si rapid, in numai 5 minute!

Sos pentru paste din rosii

Reteta de sos pentru paste din rosii

Acest sos pentru paste din rosii il fac vara, in plin sezon al rosiilor si il folosesc tot timpul anului la pizza sau paste. Ma ajuta foarte mult sa economisesc timp, sosul fiind gata facut, doar fierb pastele si gata…
Citeste mai mult

Sos de pizza cu usturoi si suc de rosii

Sos de pizza cu usturoi si suc de rosii

Reteta de sos de pizza cu usturoi si suc de rosii este potrivita oricarei retete de pizza. Sosul poate fi folosit ca baza (pentru uns blatul inainte de coacere) sau peste pizza fierbinte.

Sos de branza

Sos de branza

Aceasta reteta de sos de branza este fara carbohidrati si acompaniaza foarte bine legumele, carnea sau ouale. Poti adauga diferite condimente: usturoi pudra, ierburi aromatice, boia dulce sau piper. In oricare varianta, este deliciul unei mese de pranz!

Sos tzatziki Dukan

Sos tzatziki Dukan

Reteta de sos tzatziki Dukan, racoritor si aromat, te transporta direct in insorita Grecie. Este si foarte sanatos, vezi eticheta nutritionala… Alaturi de preparatul preferat, orice masa devine o placere. Foarte bun cand insoteste Frigaruile marinate, de exemplu. Consulta etichetele…
Citeste mai mult