Pizza Dukan taraneasca
Felul
Pizza
Bucataria
Italiana
Tipul
Dukan – croaziera (PL)
,
Simple
Portii
Timp de preparare
4
felii mari
10
minute
Timp de gatire
30
minute
Portii
Timp de preparare
4
felii mari
10
minute
Timp de gatire
30
minute
Ingrediente
Pentru blat:
8
linguri
Tarate de ovaz
1
buc.
Oua
100
ml
Apa
dupa gust
Sare de bucatarie
Pentru topping:
40
grame
Gogosari murati
(1 buc.)
40
grame
Castraveti murati
(1 buc.)
150
grame
Carnati de porc
(din carne slaba, maxim 10% grasime)
5
catei
Usturoi
1
buc.
Ceapa
1
lingurita
Busuioc uscat
Etape
Preincalzeste cuptorul si tapeteaza cu hartie de copt o forma (ideal cu peretii detasabili).
Amesteca toate ingredientele pentru blat: taratele, oul, apa si sarea.
Taie felii subtiri carnatii, castravetele, gogosarul si ceapa. Usturoiul zdrobeste-l.
Adauga in compozitia pentru blat carnatii, usturoiul si jumatate din ceapa taiata.
Amesteca si pune in tava.
Intinde uniform compozitia pe toata suprafata tavii, apoi pune pe deasupra ceapa ramasa, castravetele, gogosarul si presara busuioc.
Da la cuptor pentru 30 minute.
Serveste cu sos picant.