Salata verde cu sunca presata
Portii Timp de preparare
1portie 15minute
Timp de gatire
3minute
Portii Timp de preparare
1portie 15minute
Timp de gatire
3minute
Ingrediente
Pentru salata:
  • 1buc. Salata verde
  • 1buc. Ardei gras rosu
  • 1buc. Ceapamica
  • 4felii Sunca de pui degresata
  • 4lingurite Branza crema degresata
Pentru sos:
  • 4linguri Iaurt degresat
  • dupa gust Sare de bucatarie
  • 1buc. Galbenus de ou
  • 1/2lingurita Mustar fara zahar
Pentru lipie:
  • 1buc. Oua
  • 2linguri Tarate de ovaz
  • 1lingurita Amidon de porumb
  • 50grame Branza crema degresata
  • dupa gust Sare de bucatarie
Etape
Pentru salata:
  1. Rupe salata in bucati potrivite, taie ardeiul fasii, ceapa rondele si sunca in bucatele mici, rombice. Amesteca-le intr-un bol pentru salata si adauga cate putina branza, din loc in loc.
Pentru sos:
  1. Amesteca bine toate ingredientele pentru sos, pana cand obtii consistenta unei smantani.
Pentru lipie:
  1. Amesteca toate ingredientele si pune compozitia intr-o tigaie antiaderenta, bine incinsa. Daca ti se pare compozitia prea groasa, subtiaza cu apa sau cu lapte degresat.
Asamblare:
  1. Adauga sosul peste salata si amesteca. Serveste cu lipia calda.