Snitel de pui cu parmezan la cuptor
Portii Timp de preparare
6portii 20minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
6portii 20minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 120grame Faina de alune
  • 100grame Branza Parmezanfin rasa
  • 1lingurita Busuioc uscat
  • 1lingurita Cimbru uscat
  • dupa gust Sare de bucatariefina
  • dupa gust Piper negrufin macinat
  • 700grame Piept de pui dezosat, fara pieletaiat felii
  • 125grame Unt 80% grasimetopit
Etape
  1. Incalzeste cuptorul la 190 de grade
  2. Pune folie de aluminiu intr-o tava de copt intinsa
  3. Amesteca faina de alune cu branza Parmezan, sarea, cimbrul, busuiocul si piperul intr-un castron
  4. Topeste untul intr-un alt castron
  5. Inmoaie pe rand cate o bucata de piept de pui in unt topit, apoi preseaza bucata de piept de pui cu ambele parti in castronul cu faina, parmezan si mirodenii pana se acopera bine
  6. Asaza pe rand bucatile in tava captusita cu folie de aluminiu
  7. Da la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos si nu mai au culoare roz in mijloc, dureaza minim 20 de minute