Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si tapeteaza o forma pentru cuptor, cu hartie pentru copt.
Amesteca toate ingredientele pentru aluat si pune-le in strat subtire, pe toata suprafata tavii. Daca ti se pare compozitia prea ferma (se intampla cand ai o branza cu consistenta mai grosiera) adauga o lingura de apa si va fi suficient de lichida cat sa o poti intinde usor.
Pune tava la cuptor, pentru 20 minute.
Pentru umplutura:
Toaca mararul si amesteca bine toate ingredientele pentru umplutura, fara sunca.
Asamblare:
Dupa coacere, dezlipeste cu grija hartia de copt de lipia formata si taie in doua jumatati.
Pune umplutura pe ambele foi, adauga sunca, pe suprafata uneia dintre foi si frunzele de salata verde.
Pune deasupra cealalta foaie si taie din nou, astfel incat sa obtii doua portii.
Pune pe un gratar bine incins, timp de cateva secunde, pentru a se incalzi.
Serveste la micul dejun, ca o gustare sau la un picnic. Sau noaptea, la 12, ca mine :) .