O reteta de Pui teriyaki low carb, adaptata pentru diete.
In mod normal, reteta de pui teriyaki, are cateva ingrediente specifice japoneze, greu de gasit, contine mult zahar si se serveste acompaniata de orez.
Prin eliminarea carbohidratilor, a rezultat o reteta foarte gustoasa, perfecta pentru orice moment al zilei.
Reteta de Pui teriyaki low carb
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 2 | portii |
Preparare: | 5 | minute |
Gatire: | 15 | minute |
Ingredientele retetei de Pui teriyaki low carb
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 7 linguri Sos de soia (low carb, fara amidon sau zahar)
- 1 lingura Sos Worcestershire
- 3 linguri Ulei de masline
- 1 lingura Otet din vin
- 1 lingurita Usturoi pudra
- 1 lingurita Ghimbir pudra
- 1 gram Piper alb macinat (un praf)
- 10 picaturi Indulcitor Clio lichid
- 600 grame Piept de pui cu piele
Instructiunile retetei de Pui teriyaki low carb
- Prepara sosul prin combinarea primelor 8 ingrediente (toate din reteta in afara pieptului de pui). Nu este necesar sa pui sare pentru ca sosul de soia este sarat.
- Taie carnea cuburi, pune intr-un castron si acopera cu sosul creat, apoi amesteca bine cu mana.
- Pune castronul acoperit la frigider pentru minim 30 de minute, dar nu mai mult de 3 ore.
- Scoate din frigider si prajeste totul intr-o tigaie antiaderenta (nu este necesar sa pui ulei), pana cand carnea este facuta.
- Serveste calda.