Biscuiti Dukan cu ghimbir

Biscuiti Dukan din tarata de ovaz, reteta permisa in toate fazele, iti permite sa consumi cantitatea de tarata de ovaz necesara zilnic intr-un mod placut, la cafeaua sau ceaiul de dimineata.

Se pot coace si la cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute.

Reteta de Biscuiti Dukan cu ghimbir

Biscuiti Dukan cu ghimbir
Vote: 6
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 2 portii
Preparare: 5 minute
Gatire: 15 minute

Ingredientele retetei de Biscuiti Dukan cu ghimbir

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 4 linguri Tarate de ovaz 
  • 2 linguri Indulcitor Clio lichid 
  • 1/2 lingurita Praf de copt 
  • 3/4 lingurita Ghimbir macinat
  • 1 lingura Iaurt degresat 
  • 1 buc. Albus de ou 
  • 3 picaturi Esenta de vanilie 

Instructiunile retetei de Biscuiti Dukan cu ghimbir

  1. Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
  2. Pune toate ingredientele intr-un castron si amesteca bine.
  3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si toarna amestecul pentru a face 4 biscuiti.
  4. Lasa la copt 12-14 minute.
  5. Cand sunt scosi din cuptor sunt moi insa lasati la racit sunt usor crocanti.

Notitele retetei de Biscuiti Dukan cu ghimbir

Daca preferi varianta de coacere rapida, adica la microunde, seteaza cuptorul pe treapta cea mai inalta si lasa 3-4 minute la copt.

Daca doresti poti lasa inca 1-2 minute pe functia grill si vor deveni mai crocanti.

Cand i-ai scos din cuptor, scoate-i din vas si aseaza biscuitii pe gratarul de la microunde ca sa iasa umezeala.

4 Comentarii

  1. Maria Magdalena

    Deliciosi,i am facut zilnic de 1saptamana si nu ma satur. Eu am ras ghimbir proaspat si am incercat 3 zile sa i fac la microyunde insa ies niste chestii plate precum clatitele, la cuptor sunt clar mai bine insa tot nu au forma din poza, oricum ar fi sunt f f buni.

    1. Ramona (Autor articol)

      Cred ca sunt tare buni cu ghimbir proaspat, pentru ca este foarte parfumat. Daca ies precum clatitele probabil este cam moale compozitia. Scade putin din iaurt poate compenseaza cu ghimbirul proaspat, acesta isi mai lasa apa. Despre forma, eu i-am pus cu lingura, nimic pretentios…

  2. Mariana Furtuna

    multumim frumos!

  3. Stefana Badiu

Comentezi?