Budinca de dovleac Dukan

Pentru ca budinca de dovleac Dukan sa fie cat mai aromata, iti recomand sa folosesti esenta de portocale dar si coaja rasa de portocale, daca ai la indemana.

Eu am avut un dovleac urias asa ca am preparat mai multe din el, printre care si dulceata de dovleac (minunata cu clatite).

Singura problema cu dovleacul, a fost ca nu l-am putut taia, fiind foarte mare si cu coaja groasa. Am rezolvat problema punandu-l la cuptor pana cand s-a mai inmuiat putin coaja, atat cat sa o pot taia. Restul e istorie :)

Reteta de Budinca de dovleac Dukan

Budinca de dovleac Dukan
Vote: 2
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 8-10 portii
Preparare: 10 minute
Gatire: 30 minute

Ingredientele retetei de Budinca de dovleac Dukan

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 2 kg Dovleac placintar copt
  • 6 buc. Oua 
  • 45 ml. Indulcitor Clio lichid 
  • 1 lingura Scortisoara pudra 
  • 1 lingurita Nucsoara 
  • 1 lingura Esenta de portocale 
  • 1 lingurita Coaja rasa de portocala 

Instructiunile retetei de Budinca de dovleac Dukan

  1. Incalzeste cuptorul la 180 grade C.
  2. Taie dovleacul copt in bucatele mai mici si pune-l in blender sau robot impreuna cu ouale, indulcitorul si aromele. Mixeaza pana devine o pasta.
  3. Pune intr-o forma pentru copt si da la cuptor timp de 30 minute.
  4. Decoreaza cu scortisoara, cu ajutorul unui sablon.

1 comentariu

  1. Adriana Fanuta

Comentezi?