Aceasta reteta de ciulama Dukan, are exact gustul retetei clasice. Textura difera oarecum pentru ca nu contine nimic fainos si nici amidon dar gustul este atat de bun incat te sfatuiesc ca inainte de a te apuca de gatit, sa setezi in caseta de mai jos, mai multe portii (eu am facut doua si s-au mancat rapid) iar ingredientele se vor calcula automat.
Am folosit organe de pui (inimi si pipote) insa poti schimba tipul de carne cu piept de pui sau orice altceva doresti si este permis.
Referitor la aceste organe, este destul de neclar daca le poti consuma la atac dar eu am avut rezultate bune cu ele in ceea ce priveste slabitul. Plus ca imi plac.
Reteta de Ciulama Dukan
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 2 | portii |
Preparare: | 10 | minute |
Gatire: | 15 | minute |
Ingredientele retetei de Ciulama Dukan
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 500 grame Inimi de pui
- 1 buc. Ceapa mica
- 4 catei Usturoi
- 1 lingura Marar
- 5 linguri Iaurt degresat
- dupa gust Sare de bucatarie
Instructiunile retetei de Ciulama Dukan
- Spala si curata inimile de pui.
- Pune-le la prajit intr-o cratita, fara ulei. Nu este necesar sa fie antiaderenta pentru ca isi vor lasa apa si nu se lipesc, dar trebuie sa amesteci din cand in cand.
- Curata ceapa, taie marunt si adauga peste organe, la calit.
- Zdrobeste usturoiul, taie marunt mararul.
- Amesteca usturoiul cu iaurtul, sarea si mararul si adauga in cratita peste organe.
- Da focul mic, mai lasa un minut si serveste.
Buna!! Ai probat cu ficatei de pui? Mulțumesc
Alina, nu am incercat, dar cu prima ocazie o fac așa.
Multumesc Ramona pt.reteta de ciulama.
O seara buna iti doresc !!
Cu mare drag, Dorina!