Am facut aceasta ciulama Dukan pentru croaziera cu putin amidon pentru a lega sosul. Imi place ciulamaua Dukan mai mult decat varianta clasica, atat cat reusesc sa imi amintesc, pentru ca nu am mai mancat de ceva vreme varianta aceea…Oricum, foarte buna in zilele de PP este varianta de aici, fara amidon iar cu sos legat, mai approape de ciulamaua clasica, varianta de astazi.
Reteta de Ciulama Dukan pentru croaziera
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 3 | portii |
Preparare: | 15 | minute |
Gatire: | 15 | minute |
Ingredientele retetei de Ciulama Dukan pentru croaziera
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 350 grame Inimi de pui
- 350 grame Pipote de pui
- 70 grame Ceapa (1 buc.)
- dupa gust Sare de bucatarie
- dupa gust Piper negru macinat
- 1 lingura Amidon de porumb
- 250 ml Apa
- 100 ml Iaurt degresat
- 4 catei Usturoi
- 1/2 legatura Patrunjel verde
Instructiunile retetei de Ciulama Dukan pentru croaziera
- Curata si spala organele de pui, apoi pune la calit intr-o tigaie antiaderenta (fara grasime).
- Taie ceapa marunt si adauga peste organe in tigaie. Sareaza si adauga un praf de piper.
- Dizolva amidonul in 250 ml de apa si amesteca cu iaurtul.
- Cand sunt gata calite organele, adauga sosul in igaie, impreuna cu usturoiul zdrobit, amestecand pana cand se ingroasa sosul.
- Presara patrunjel proaspat taiat si serveste.
Îmi place ciulamaua, așa că voi încerca și această variantă
Si ieftin si bun, ca sa nu mai zic cuma arata! :-)
Buna ziua! Cu ce anume prajiti inimile si pipotele?
Ahh, buna intrebare! De fapt le calim intr-o tigaie antiaderenta, fara grasime. Am modificat acum reteta, multumesc ca ai intrebat :-)