Crutoane de paine

Reteta de crutoane de paine este extrem de simpla. In plus, din aceasta rezulta un preparat bine valorificat, dintr-o paine mai veche pe care nu o mai consumi cu placere. Crutoanele de paine insotesc cu succes multe supe creme insa le poti consuma ca atare, cu un sos.

Nu am pus sare peste crutoane, pentru ca depinde de preparatul cu care le servesti si sunt excelente asa.

Sunt foarte bune si de luat la birou, daca vrei sa-ti enervezi colegii cu crantanitul neincetat :)

Reteta de Crutoane de paine

Crutoane de paine
Vote: 1
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 4 portii
Preparare: 5 minute
Gatire: 10 minute

Ingredientele retetei de Crutoane de paine

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 200 grame Paine alba 
  • 3 linguri Ulei de masline 
  • 1 gram Oregano (o lingurita)
  • 1 gram Busuioc uscat (o lingurita)
  • 1 gram Usturoi pudra (o lingurita)

Instructiunile retetei de Crutoane de paine

  1. Preincalzeste cuptorul la 190 grade C.
  2. Taie painea cubulete cu tot cu coaja.
  3. Pune intr-o tava intinsa pentru cuptor.
  4. Stropeste cubuletele de paine cu uleiul si amesteca cat mai bine.
  5. Presara oregano, busuioc si usturoi pudra si amesteca.
  6. Pune la cuptor pentru 5-10 minute, pana cand se rumenesc.