Lapte de caju, o alternativa a laptelui de origine animala ce poate fi folosita pentru vegetarieni dar si pentru diabetici insa fara a fi indulcit.
Hranitor, gustos si simplu de facut, imbunatateste gustul multor retete vegane.
Reteta de Lapte de caju
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 2 | portii |
Preparare: | 5 | minute |
Gatire: | 0 | minute |
Asteptare: | 60 | minute |
Ingredientele retetei de Lapte de caju
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 1 ceasca Caju
- 4 cani Apa
- 1 lingurita Sirop de agave (sau dupa gust)
- dupa gust Nucsoara
Instructiunile retetei de Lapte de caju
- Pune caju la macerat acoperite cu apa, minim o ora.
- Scurge si clateste-le cu apa rece.
- Pune intr-un blender, adauga apa si siropul, mixeaza pana la omogenizare, cel putin un minut.
- Serveste intr-o cana frumos decorata cu nucsoara sau scortisoara.
Se poate pune miere in loc de sirop de agave?
Desigur!