Lapte de caju

Lapte de caju, o alternativa a laptelui de origine animala ce poate fi folosita pentru vegetarieni dar si pentru diabetici insa fara a fi indulcit.

Hranitor, gustos si simplu de facut, imbunatateste gustul multor retete vegane.

 

Reteta de Lapte de caju

Lapte de caju
Vote: 5
Evaluare: 4
Tu:
Evalueaza reteta!
Adauga la Meniul de Favorite
Reteta prezenta in Meniul de Favorite
Deschide Meniul de Favorite
Imprima reteta
Portii: 2 portii
Preparare: 5 minute
Gatire: 0 minute
Asteptare: 60 minute

Ingredientele retetei de Lapte de caju

Cantitati de ingrediente pentru: portii
  • 1 ceasca Caju 
  • 4 cani Apa 
  • 1 lingurita Sirop de agave (sau dupa gust)
  • dupa gust Nucsoara 

Instructiunile retetei de Lapte de caju

  1. Pune caju la macerat acoperite cu apa, minim o ora.
  2. Scurge si clateste-le cu apa rece.
  3. Pune intr-un blender, adauga apa si siropul, mixeaza pana la omogenizare, cel putin un minut.
  4. Serveste intr-o cana frumos decorata cu nucsoara sau scortisoara.

2 Comentarii

  1. Carmen Szekely

    Se poate pune miere in loc de sirop de agave?

    1. Ramona (Autor articol)

      Desigur!

Comentezi?