Lapte de caju, o alternativa a laptelui de origine animala ce poate fi folosita pentru vegetarieni dar si pentru diabetici insa fara a fi indulcit.
Hranitor, gustos si simplu de facut, imbunatateste gustul multor retete vegane.
Reteta de Lapte de caju

Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 2 | portii |
Preparare: | 5 | minute |
Gatire: | 0 | minute |
Asteptare: | 60 | minute |
Ingredientele retetei de Lapte de caju
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 1 ceascaCaju
- 4 caniApa
- 1 linguritaSirop de agave (sau dupa gust)
- dupa gustNucsoara
Instructiunile retetei de Lapte de caju
- Pune caju la macerat acoperite cu apa, minim o ora.
- Scurge si clateste-le cu apa rece.
- Pune intr-un blender, adauga apa si siropul, mixeaza pana la omogenizare, cel putin un minut.
- Serveste intr-o cana frumos decorata cu nucsoara sau scortisoara.
Buna,
Sunt Ramona Dinu si ador sa experimentez retete. Retetele mele favorite sunt cele cat mai simple si de aceea incerc sa simplific cat pot de mult orice reteta dar la final, sa aiba rezultate spectaculoase. Te rog sa-mi spui parererea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!
Se poate pune miere in loc de sirop de agave?
Desigur!