O delicioasa reteta de mancare de inimi si pipote cu sfecla rosie. Insist pe sfecla rosie pentru ca este foarte sanatoasa, ajuta la circulatia sangelui, protejeaza ficatul si are multe alte beneficii.
O mancare usor de preparat, ieftina si usor de mancat :)
Reteta de Mancare de inimi si pipote cu sfecla rosie
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 3 | portii |
Preparare: | 10 | minute |
Gatire: | 15 | minute |
Ingredientele retetei de Mancare de inimi si pipote cu sfecla rosie
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 250 grame Inimi de pui
- 250 grame Pipote de pui
- 140 grame Ceapa (2 buc.)
- 200 grame Sfecla rosie murata
- dupa gust Sare de bucatarie
- dupa gust Piper negru
- 2 catei Usturoi
- 200 ml Apa
- 1 lingura Amidon de porumb
- 1 buc. Ardei iute rosu
- 1/2 legatura Patrunjel verde
Instructiunile retetei de Mancare de inimi si pipote cu sfecla rosie
- Curata si spala organele de pui, apoi pune la prajit intr-o cratita.
- Taie ceapa marunt si caleste cu organele.
- Taie sfecla rosie in cubulete si adauga in cratita, apoi sareaza si pune un praf de piper.
- Adauga usturoiul zdrobit.
- Dizolva amidonul in cei 200 ml de apa rece si pune in cratita, amestecand, pana cand se ingroasa sosul.
- Optional, adauga un ardei iute tocat marunt, apoi patrunjel proaspat taiat si serveste.