Reteta de pastai cu usturoi si porc se prepara rapid, fiind de un real ajutor in momentele cand trebuie sa prepari o cina rapida.
Daca ai pastai congelate, le poti scoate cu cateva ore inainte la decongelat apoi totul devine rapid.
Reteta de Pastai cu usturoi si porc

Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 3 | portii |
Preparare: | 10 | minute |
Gatire: | 20 | minute |
Ingredientele retetei de Pastai cu usturoi si porc
Cantitati de ingrediente pentru: portii- 400 gramePastai de fasole
- 15 ml.Ulei de floarea soarelui (1 lingura)
- 250 grameCarne de porc
- 60 grameCeapa (1 buc.)
- 2 grameSare de bucatarie (dupa gust)
- 5 grameUsturoi (2 catei)
- 5 grameOtet din vin (1 lingurita)
- 1 gramPiper negru (un praf)
- 1 legaturaPatrunjel
Instructiunile retetei de Pastai cu usturoi si porc
- Pastaile pot fi congelate sau proaspete. In ambele variante, opareste-le pana cand se inmoaie, apoi lasa-le la scurs intr-o sita.
- Taie carnea de porc in fasii subtiri si pune-o la prajit intr-o tigaie incinsa, cu o lingura de ulei, apoi scoate-o pe o farfurie.
- Separat, pune la incins o lingura de ulei si caleste ceapa taiata marunt.
- Adauga si pastaile si caleste-le putin, amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca.
- Sareaza, pune usturoiul zdrobit si otet dupa gust, amesteca apoi ia de pe foc.
- Combina carnea prajita cu pastaile, pipereaza, adauga patrunjel proaspat taiat si serveste.
Buna,
Sunt Ramona Dinu si ador sa experimentez retete. Retetele mele favorite sunt cele cat mai simple si de aceea incerc sa simplific cat pot de mult orice reteta dar la final, sa aiba rezultate spectaculoase. Te rog sa-mi spui parererea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!