Reteta de salata boeuf low-carb se adreseaza persoanelor ce tin anumite diete cu continut scazut de carbohidrati. Salata are acelasi gust cu al retetei clasice doar ca nu are cartofi.
Ornata doar cu gogosar murat, a lasat o impresie buna celor care au vazut-o si desigur, mancat-o.
Reteta de Salata boeuf low-carb
| Adauga la Meniul de Favorite Reteta prezenta in Meniul de Favorite | Deschide Meniul de Favorite | Imprima reteta |
Portii: | 28 | portii |
Preparare: | 70 | minute |
Gatire: | 40 | minute |
Asteptare: | 30 | minute |
Ingredientele retetei de Salata boeuf low-carb
Cantitati de ingrediente pentru: portii Pentru baza salatei:
- 2 kg Morcovi
- 1.3 kg Telina
- 1 kg Pastarnac
- 1 kg Carne de porc
- 1 lingura Sare de bucatarie
- 400 grame Gogosari murati
- 400 grame Castraveti murati
- dupa gust Piper alb macinat
Pentru maioneza:
- 3 buc. Galbenus de ou (crude)
- 3 lingurite Mustar
- dupa gust Sare de bucatarie
- 1 litru Ulei de floarea soarelui
Instructiunile retetei de Salata boeuf low-carb
Pentru baza salatei:
- Curata toate legumele de coaja si spala-le. Spala carnea si portioneaza in bucati mai mici.
- Pune la fiert legumele si carnea in apa cat sa le acopere. Adauga si sarea.
- Cand intra furculita cu usurinta in legume, sunt fierte. Lasa la racit.
- Taie legumele si carnea cubulete, inclusiv gogosarii si castravetii murati.
Pentru maioneza:
- Prepara maioneza astfel: amesteca galbenusurile cu sarea si mustarul si mixeaza la viteza mare, incorporand treptat uleiul. La final, maioneza trebuie sa fie ferma, fara sa alunece din castron, daca il intorci invers.
Asamblare:
- Amesteca totul, daca este necesar mai adauga sare, presara un praf de piper si apoi orneaza salata in functie de inspiratie :)
Iubesc salata de beuf la nebunie
Da-mi si mie